Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

fredag 10 juli 2009

TV serien om "Stubbefolket" snart klar.


Stubbefolket som bor i gränslandet och som har 25 timmar i dygnet, 24 vanliga timmar och en timme de flyttar runt i vildmarken i Stubberiket, är i det närmaste klar. Fantasifabriken med Morten Mycklebust från Norge har skapat och svarar för äventyret och TV inspelningarna. Vi på Nordmarkens Kanot Center lånade ut en av de stora Voyageurkanoter, AMIK (lilla bävern) till inspelningen. Kanoten är 11,5 meter lång, 1,70 bred och kan som mest ta ett 20 -tal personer.
Vi ser fram mot att följa TV serien om Stubbefolket, som är ett samarbetsprojekt mellan Östfold i Norge, Årjäng och Säffle kommuner för att göra Vildmarksäventyr främst för familjer med barn.Redan i dag är ett 50-tal olika äventyr i gång i området.Vi gläder oss att se resultetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar