Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

måndag 22 november 2010

Tänk att en Häst kan bli Ren!













Var på söndagen till Hämnas Julmarknad. En mycket fin häst var "maskerad" till Ren dvs den var inte smutsig(vits). Flickorna ordnade med ridturer under julmarknaden. Denna marknad är en årlig tradition och är mycket välbesökt.Det mesta är tillverkad i orten, kakor, bröd, stickade yllestrumpor. Smycken och en stor mängd olika sylter och honung. Mycket fint initiativ med denna fina julmarknad.
På resan tillbaka mot Risviken, såg vi ett djur som vi först trodde var en ensam älgkalv med i flykten såg vi att det var ett större hjortdjur.Kron-eller dovhjort. Har kontrollerat med en person i området, att det tidigare har varit synlig en kronhjorts hind, så det kanske var det. Han inte med kamerarn tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar