Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

onsdag 28 september 2011

Samarbete med Best Western kedjan i Årjäng.

Ny chef på hotellet i Årjäng Hotellet ingår numera i Best Western kedjan. I dag kom vi överens med nye chefen och hans parkner om att framtida samarbete. Vi för vår del behöver då och då för våra gäster tillgång till exklusivt boende och en riktig restaurang, som ett alternativ till tält, presenning, indiansk TeePee och mat som serveras vid bord under ordnade förhållande i ställt för frystorkad friluftsproviant.
Det är ett värdefullt alternativ som en kontrast till det frilufts-& vildmarksliv vi erbjuder. Det är vad många i dag kallar for Joint Venture
Å andra sidan kan vi erbjuda, främst konferens grupper, som bor på hotellet ett stort antal aktiviteter allt från kanot, klättring, Mountain Bike, extremprogram men även en stilla stund vid en lägereld i skymningen.

På hotellet har man på ett mycket fint sätt byggt om matsalen, med en vad jag vill kalla intim avdelning, med "myshörna" bra bordsplacering och goda utrymmen. Delar av den förra matsalen är nu specifikt inriktad på lunch gäster och den förra matslen är nu för frukost buffé. En klar trivselökande inriktning.
Man har även påbörjat en något förändrad inriktning på matsidan både i utbud och pris och enligt utgifter kommer man att höja matsidans utbud flera snäpp framöver.
Riktigt trevligt och lycka till, Man har kommit en god bit in på "startstäckan".



Kolla gärna på hotellets nya hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar