Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

tisdag 15 november 2011

Så mycket mera- sa han som fick se Årjäng!

I kväll hade företagarna i Årjäng en bra höst träff, ca 60 personer i ledande ställningar mötte upp. Det var representanter för tillverkningsindustrin, handel, turism mfl. både stora  och till mindre enmansföretag.
Man genomgick Företagsföreningens olika långsiktiga och närliggande mål för att utveckla företagandet i kommunen. Man har hunnit långt,men det återstår en hel del innan man har nått det första etappmålet.
Det som var märkbart var en enastående entusiasm från deltagarna och styrelsen ,som bådar gott för framtiden. Den nya ägaren till vårt fina hotell fick berätta lite om hans syn på framtiden och kommande projekt. Det har varit en klar ansikslyftning på hotellet till allas fördel.
Vi bjöds på en fin middag och man kommer att satsa en del på besöksnäringen, där bland annat vi på Nordmarkens Kanot Center är med tillsammans med en hel del andra. Vi är ju en fantastisk kommun med fin natur, vatten och sjöar, fiske, jakt boende från kanotbivack till stugby, privata stugor och hotell.

Tack för en mycket trevlig och givande kväll , men jag missade fotbolls landskampens första halvlek mot England, men det var det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar