Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

torsdag 2 februari 2012

Stort möte i Årjäng

På onsdagen var det ett stormöte på Best Western hotellet i Årjäng. Ett 100 tal deltagare från näringslivet i kommunen var på en inspirationsdag. Mycket bra och riktigt goda föreläsare och programledare. Kan verkligen berömma hotellet och den nya ansvarige för ett mycket väl genomfört arrangemang trots kort tid till förfogande för större antal deltagare än bestämt från början. Suveränt och kan rekommenderas.
Vad kan vi på Nordmarkens Kanot Center ha för nytta av detta. Jo- dels träffar man kollegor och andra från orten och kan kanske leda till samarbete. Vidare få en inblick hur hotellet fungera i dagsläget. Vi har ju inlett ett begynnande samarbete med konferenser dels på hotellet och dels med aktiviteter i vildmarken eller vise versa. Man är ute på äventyr på dagarna men bor på hotellet under natten. Vi har tidigare haft denna kombination.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar