Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

onsdag 9 maj 2012

Norge är dyrt -mycket dyrt

I ett fint samarbete med de ansvariga för Årjängs Turistbyrå, har fem företag i Årjängs Kommun, gått samman om ett utskick till den Norska Konferens marknaden. Vi kan erbjuda allt från förstklassigt hotell boende till 2-mans fjälltält eller fina stugor.
Stor variation av aktiviteter med bland mycket annat fiske,(lax, öring) kanoter, klättring,Team Bildning eller varför inte bara en äventyrs dag eller kväll.
Vi har aktiviteterna och det mera primitiva boendet på vår Base Camp och vill man lyxa till det lite så finns fina stugor och hotell hos kollegor i närheten.
Alla har konkurrens kraftiga priser i förhållande till likande i Norge, dvs.vi har lägre priser än i en storstads region men med samma höga kvalité.
I dagarna sänds konferens broschyren ut till norska företag i Oslo och Östfold regionen. 
Meddela oss så sänder vi ett exemplar.
Stort tack till de som ordnat denna fina broschyr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar