Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

fredag 5 juni 2015

3 F = Full Fart Framåt

Äntligen har vi fått en försmak på sommaren. 5 juni 2015 blev en riktig fin dag. Sol. Nästan vindstilla och 21 ungdomar från en 6 klass från Årjäng på vildmarksäventyr i form av olika grupp tävlingar.

Full fart från början och kämpa glöd samt suverän ordning och reda.  Numera består ju en del skolklasser av ungdomar från olika nationer och så var det i dag också, men med hjälp av en suverän tolk löste sig allt till det bästa. Vi har alltid trevligt när vi har motiverade ungdomar och så var det i dag. Vi önskar eleverna lycka till i den nya fina skolan i Årjäng till hösten.  Hoppas att de blir goda föregångs ungdomar i den nya skolan och visar sin fina stil som de hade i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar